1/06/2012

video blog
Joo tein videopostauksen, jippii! :D oon vähä jäine ja muutenki höpötän jotai ihan turhuuksii, mut tää sai kelvata ku ei oo aikaa aina kuvata uutta :D Tääki oli varmaan joku 5 yritys. Ja sanokaa jos teen useemmin, ja lupaan sit et se on vähä parempi :)


Siin viel tommonen kuva :) vasemmanpuoleisin on tuliainen ronjalta :) ♥

Kiitän ja Kuittaan ♥

10 kommenttia:

 1. aik kiva video :) ens kerral musa vois olla hiljasemmal mut kyl nytki sun ääni kuulu hyvin... mut hyvä, lisää näitä!

  VastaaPoista
 2. Kiitti !:) ja joo samaa mielt tost musiikist:)

  VastaaPoista
 3. Tee jatkoski näit videopostauksii! (:

  VastaaPoista
 4. Toi video on äly kiva ^^ Lisää vaa(: Jaa yks kiva idea ois kokeilla simmosii...miten sen nyt sanois... niiku pyydät lukioilta kysymyksii joho vastata, tai sit etit netistä jotain tageja, ni jos loppuu joskus videoiden tekemisestä ideat kesken ni simmosii ois kiva kattoo (: mut tyksin <3^^

  VastaaPoista
 5. Joo varmasti teen jatkoski jos tykkäsite :) ja kiitos kauheesti :) Ja joo toi kysymyspostaus kuulostaa kivalta mut en tiiä mikä on tageja.. :D:D Ja kiitti viel ! ♥

  VastaaPoista
 6. heiii toi oli just hyvä toi video postaus!!!! :)

  VastaaPoista
 7. oot sulone :) haluisin nähä niit ekoi videoi xdd

  VastaaPoista
 8. Ihan helvetin rasittava ääni ja vielä rasittavampi tapa puhua. Muistuttaa hyvin paljon teini-ikäisen tytön puhetyyliä. Onneksi Waifuni osaa pitää turpansa kiinni.

  t: hikky komerosta seitsemän proxyn takaa

  VastaaPoista
 9. kaikkia en voi miellyttää, nii se vaan on. Ja säälittävää huudella anonyyminä :D ja sun puhetyylistä päätellen oot joku huonoitsetuntonen ruma paska joka ei saa rakkautta keltään ja purkaa vihaansa arvostelemalla muita :)

  VastaaPoista