1/28/2012

Ihkudaa

Moi Vaan kaikille ! Nyt on ollu vähä hiljasta täällä blogissa, koska mun elämäs ei vaan oikeesti oo tapahtunu mitään ihmeelistä. Eilen kumiskin sen verran sain aikaseks et jaksoin räpsästä ulkoota parikuvaa. Yleensä en jaksa ottaa kameraa ulos mukaan ku se on niin iso et sitä on hankala kantaa ja sit se helposti kolhiintuu. Ulkoota sais kyl kaikist parhaimpia kuvia saatua ku siel on luonnon valo ja silleen :) Mut enköhän mä sieltäkli kuvia räpsi kunhan nää ilmat vaa lämpenis c:
Joo siinä muutama omalta pihalta otettu :) Olin täs ku nää kuvat räpsin niin just matkalla ravintola Grin & Gos johon on matkaa 100m mun ovelta. Elikkä ida oli sit siel kans ja syötiin sit sielä. Mä söin Juustopurilais aterian joka on tosi hyvää, paitsi et se ruoka oli vähä kylmää mitä ei kyllä yleensä ole, mutta sai silti mahan täyteen. ja tää ateria siis maksaaa vaan 6e :) Ida sit söi kebab ranskalaisilla.

Tässä siis viel tällänen kuva siitä polulta joka menee mun ovenedestä tänne ravintolaan tai oikeestaan niitytorin kaupakeskukseen, elikkä mul tosiaan on ihan sairaan lyhyt matka lähimpään ostariin :D Ja tästä näätte kans kuinka täällä espoossa on lunta :) 

Pipo, Jack & Jones
Farkkuflanelli, H&M
Risti, Glitter
Farkut, Weekday
Converset, Aleksi 13
Kangaskassi, idalt lahjaks :)

Ja en muista mistä pitkähihanen on ku ostin sen joskus kai jostai veromodast tai jostai :D Mut ei mulla sit muuta, johanna tuli nyt meille ja katotaa varmaa tv ja mennää koht ulos. Kuulumisiin ;D

2 kommenttia:

  1. kiva postaus :) laita formspring tohon sivupalkkiin!!

    VastaaPoista
  2. Kiitti ! :) Joo piti itseasias laittaa noi muutki mut unohtu, nyt on! :)

    VastaaPoista