1/01/2012

New Year

Hyvää vuotta 2012 kaikille! Uus vuos meni kavereidenkans viettäen Ellenil ja muutenki ulkona. Ellenil oli tosi kivaa ja lähettiinki siit sit ennen vuoden vaihdet ulos pongailee rakettei. Oli kivaa ja näky paljon rakettei, mut varpaat jääty ja pitiki sit melkeen heti lähtee kipsuttelee kotiin päin, kun bussit ei enää kulkenu. Mut pelastaja iskä soitti ja sano et voi tulla hakemaan. Niin pääsin sit lämpimästi autokyydil kotiin ja vietiin samal ida ja veraki idalle jotka ois muuten joutunu kävelee kivasti :D
      Mitää sen ihmempää ei kummiskaa tapahtunu ja uudenvuoden pusui tuli vaa kavereilt, nyyh :< Mut ei se mitää. Uudenvuoden lupaustakaa ei tullu tehtyy ku en keksiny mitää kivaa :D Kertokaa toki omii uudenvuoden lupauksii ois kiva kuulla :)


Välttämätön meikkaus operaatio.

Tänään sit mentiin Ellenille auttaa siivouksessa, joka tosin muuttu vähän laiskan puoleiseks. Mut ei se mitään saatiin me kai jotenkuten siivotuks. Siin samalla räpsin kuvii ja otin oikee ihastuttavii videoit :D
Joo täs nyt oikee edustusta mun kauniist laulu äänest ja tanssi muuveist :D Vähä Retardei ollaa, mut kukapa ei. Mut ku ellenil oltiin tarpeeks "siivottu", suunnattiin kohti Mäkkäriä. Se nyt ei oo kovin yllättävää et me ollaan mäkkäris :D Mut täs nyt vähä materiialii mitä sielt tarttu mukaan . . 
Joo eli poltettiin mun HappyMeal lelu :D Ja en oo rasisti vaik sanoinki sitä neekeriks, sori :D Jatkettii sitte matkaa Nesteelle jossa istuttiin ja pelattiin puhelimil, kunnes kylästyttiin. Ja alettiin sit matkaamaan kohti kotejamme :D Ei tänää sen ihmeempi, kello on puol 4 yöl ja vois alkaa menee nukkumaan. öitä!


Kiitän ja Kuittaan

4 kommenttia:

  1. oi että ihanaaa<3 just kiva postauus ! (:

    VastaaPoista
  2. toteuta postausehdotuksii!! :) oot päässy nyt hyvää vauhtii tän bloginkaa!

    VastaaPoista
  3. Juu niin mä aattelinki :) Jaa kiitti kiitti :)

    VastaaPoista