4/04/2012

Hats

Oli tullu postaus ideoita tohon yhteen postaukseen. (Postaus ideoit voi toki vielki laittaa komentoimal vaa jonnekki et nään).  Mut siel oli ollu sit semmoi idea et esittelisin asusteita niin aattelin sit nyt ekaks vaik esitellä päähineet :)

Täs ei nyt oo kaikki mut suurin osa kummiskin, mulla ei sillee paljoon oo + heitän aika usein roskiin, jos en enää käytä. Mut toi karvalakki oli seppälästä ja se on mun mielest ollu ainakin hyvä laatunen ja se lämmitti ihanasti talvipakkasil :3 Toi sininen oli kai one way:st mut ostin sen jo viime vime jouluna. Sitä ei oo tullu paljoo käytettyy.


Täs on sit sininen Svea pipo, jonka sain siskolta lahjaks. Musta perus lippis, jonka ostin vähän aikaa sitten H&M ja viimisenä Jack&Jonesist ostettu musta pipo jota oon varmaan käyttäny näist eniten :)

Sit mul on läjä eri värisii huiveja, koska yhes vaihees käytin noit melkeen joka päivä ja käytän kyl vieläki mut en niin paljoon ku enne. Muutama on jo kadonnukki jonnekki aivaan tuuliin. Mut nää on vaa 4e Ninjasta, että sieltä saa jos kiinostaa :)

Täs viel tämmöi kuva jota innostuin muokkaa. En oo mikää professional, mut kunhan tykkään leikkii välil :D Mitä mielt te ootte? Mut joo tää postaus taitaa olla nyt pulkassa et moikka! :)1 kommentti:

  1. vähä siisti toi vika kuva!! ois kiva jos laittaisit postauksen sun laukuist ja niitte sisällöst:)

    VastaaPoista