4/09/2012

Banaani sota


Vika päivä lomaa jäljellä :( Mut tänää oli kiva ja aika tapahtumarikas päivä :D Oltii siis Ellenin ja Idan kans solkussa ja käytii safkaa mäkkäris. Sit mentiin viel Nea vastaan steissille, koska se oli tulos Tampereelta pois duunista. Oli ihana nähä Nea 4päivän tauon jälkee :D


Sit mentiin idalle dösällä ja just ku marttakerho oli kokoontunu bussiin istumaan siihen taakse tulee istumaan kaks naurettavaa kakaraa. Siin ne sit koko dösä matkan puhuu musta niiku tuntis mut? Oon muummuas tulitikku ja helari ja ruma yms. Pliis keksisivät jotai uutta paskan jauhantaa jota en oo kuullu tai pitäs turpansakiinni, koska kaikille tiedoks tuhlaatte vaan omaa aikaanne, sillä MUA EI KIINOSTA! :D Oli se kyl ihan hyvää viihdettä, että kiitos siitä. Sit ne pojat nousee pois dösästä ja heittää mua banaanilla :D Pliis! Olis ees heittäny enneku lähtevät. Se baanaani kyl lens takas mukavasti sen 12v kakaran takkii. 

Ei siit sen enempää. Oli siis kiva päivä ja tos just katoin täykkärit ja jäi iha sika ärsyttävään kohtaan näin vaihteeks! :D Nyt vois kattoo sinkkuelämää ja valmistautuu huomiseen helvettiin.. [Koulu] Moiks! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti