3/20/2012

Transformation

Morjenstaa! Olin tos eilen sellossa idankans ostoksilla ja solariumissa. Tää on nyt mun kolmas kerta sielä ja oon jo ihan mukavasti päivittyny. En aio kyl kauheesti enempää käydä ettei tuu mitää syöpää :D Lähinnä oon siel nyt käyny, että sit kesällä ei palais niin helposti ku on jo vähän pohjavärii valmiina. Suosittelen tota Goldensun Solariumii, koska se on helppo käyttönen ja 3 minuuttii on yhen euron eli se on kans tosi halpaa. Se on siis itsepalvelu solarium tiedoksi sille, joka ei vielä tietäny :)

Ostoksii ei sen enempää tullu, mut mukaan tarttu musta lippis sininen bandana huivi ja 22e maksava hampaan valkasu paketti apteekista. Tää vaikuttaa ihan tehokkaalta, mut saa sit nähä valkeneeko hampaat. Täs on siis ideana se, että laitetaan tollasel huulikiillon näkösel puikolla geeliä hampaaseen 3-5kertaa päivässä tai enemmän ja sen geelauksen jälkeen ei sais syödä, juoda tai tupakoida 15minuuttiin. Tää on siis aika simppeli homma, mut vaikuttaa ihan tehokkaalta. Kertokaa toki jos ootte ite kokeillu ! :) Sen lisäks siin pakkaukses tuli mukana semmonen hammastahna, jonka pitäis valkasta hampaita. Ja merkki oli siis Yotuel.Tän kaiken kukkuraks värjättiin eilen viel idalla sävyteshampoolla ruskeet hiukset, joka oli ihan sika jännää, koska oon aina ollu blondi. Mun onneks näist tuli ihan sika kivat + tän päivänen parturi kruunas kaiken. Leikkasin siis normaalii lyhyemmät hiukset ja niist tuli kans kivat :) Kertokaa kummast itte pidätte enemmän näist ruskeista vaiko blondeista :)

Sen pituinen se! Nyt meen nukkumaan ja kirjotan pian viimeviikon isosleiristä postausta! Mo!

10 kommenttia:

 1. Vooi noi hiukset on tosi kivat !♥
  Ajattelin täs et voisin itekki joskus koittaa solkkuu koska konfis tänävuon mut en sit tiiä kauaks on tarpeeks.. Eli ei liian vähän eikä liikaa :D
  Mutta jos kiinnostaa niin mun blogi löytyy täältä-->
  http://www.livelovelaugh-dieselheart.blogspot.com/
  ♥: Bea (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :)
   Joo suosittelen käymään se on iha sika ihanaa vaik tuleeki vähä kuuma.
   Joo, käyn kurkkaa ! :)

   Poista
 2. uiuiii sika kivat!!! älä sit oikeesti tupakoi yms siihen 15 min koska se väri tarttuu nopeemmin siihen hampaaseen... kokemuksen syvä rintaääni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo eiköhän 15min onnistu ilman juomaa ruokaa ja tupakkaa hyvin ! XD

   Poista
 3. Noi hiukset sopii sulle ihan törkeen hyvin!! :)

  VastaaPoista
 4. IHANAT HIUKSET ja kiva ku oot postaillu nyt useemmin :) keep on going boy!!

  VastaaPoista
 5. oii ku ihanat noi hiukset!! (: aluks ku tos luki et ruskeet hiukset olin vähän 'ei sulle ruskeit' asenteel, mut ton kuvan perusteel ainaki perun sanat! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti arttu :) Ja joo itekki epäröin vähä mut tuli näist sit aika kivat :)

   Poista