3/27/2012

Cleaning

Vihdoin sain siivottuu mun huoneen! tätä oonki jo odottanu. Siivosin sängynalta turhatkamat kellariin, pyyhit pölyt, imuroin ja järjestin vaatekaapin! :D Sit tos ylimpänä kuva mun jääkahvist. Eli jos jotain kiinostaa niin tässä tulee:

1. Keitänkahvin ja laitan siihen maitoa ja annan sen kylmentyy.
2. Koska en uskalla sauvasekottimella murskaa jäätä, että ei mee rikki. Niin laitan jää palat muovipussiin ja hakkaan niit semmosel vasarannäkösellä rikki kunnes jääst on tullu murskaa.
3. Kaadan jääpalat lasiin ja kahvin päälle.
4. Tursutan kermavaahtoo ja sekotan sen sinne sekaan. (välillä ku tekee oikee kunnol makeet mieli nii menee melkeen puolpurkkii tota valmiskerma sörssöö)

Tää oli nyt taas vähä lyhyt postaus, mut tulipa jotain aikaseks :)

TOIVOISIN JOTAIN POSTAUS IDEOITA!

xoxo joona :p


5 kommenttia:

 1. Hmmm tee.. Vaate- tai kaveripostaus ! (:

  VastaaPoista
 2. Joo toi vaatepostaus vois olla kiva.. :o

  VastaaPoista
 3. video, ihan vaa normipäiviä voisit laittaa vaikka va moi tänää kuulu hyvää ja kuvan sun asusta koska ne on varmaa kivoja tai mietin et sellanen ois joka pv kiva nähä tai jotai hienoi kuvii mitä oot ottanu jotain tulevaisuuden suunnitelmia tai asiota mitä haluut tehä ennen kuolemaa taii mitä kosmetiikkatuotteita käytät ja vaikka arviot niistä hmmm lomakuvapostaustaaa öö lempi asusteet tai kaikki asusteet eli korut laukut huivit kengät hatut vaik sillee tänää hatut ja ylihuomen kengät jne. ömm en keksi enää :) mut ois tosi kiva jos bloggaisit useemin vaik ees joka toinen pv jotainpientä kuten asu ja kuulumisia :) hyvää kevättä

  VastaaPoista
 4. Kiitti ideoist ! :) Ja yritän postailla ahkerammin :)

  VastaaPoista