12/27/2011

Shopping Day

Joo moi vaan kaikki vanhat ja uudet lukijat. Tänään oli ALE niiku kukaan ei varmaa tiennykkää :D Mut huikeen 6 tunnin shoppailu jälkeen mukaan tarttu vaan muutama paita ja krääsä. Ja täs nyt esittelen ne + muutama lahja jota oon saanu :)


                        Aleksi 13, 79,90e                                                                           H&M, 9.90e

Elikkä sininen takki on Aleksi 13, jonka sain etukäteis lahjaks faijalta. Sain sen lisäks Aleksist ruskeet converset, jois on karvavuori. Mul ei oo niist kengistä nyt kuvaa mut voin laittaa myöhemmin. Sen lisäks tänään alennusmyyneilt tarttu mukaan toi valkonen paita, jota mul on vaatekaapis jo 100kpl mut valkosta ei niin ostin nyt sit senki :) 

                               H&M , 7e                                                                                     H&M

Elikkä toi punan neule tuli ostettuu tänään Nean painostettavana, joka on hyvä et tuli ostettuu, koska se on tosi kiva. Ja harmaa neule on H&M kans, mut en tiedä hintaa, koska sain sen siskolta lahjaks. Siskolt sain lahjaks myös mustan kangaskassin jossa on valkosii veitsii. Sille on joku oikeeki nimi, mut en nyt muista sitä :D Ja sit viel Cubuksest sellaset ihanat karvaset mustat sukat :) 

Mic Mac, 0,50e & 2e

Sit viel sitä krääsää oli pakko saada. Niin tollanen keksi, jonka sisäl on aina semmonen lappu ja siinä luki " You will enjoy peace and harmony in your home " Elikkä mun englannin taidoilla jotenkin näin : Tulet nauttimaan rauhaa ja harmoniaa kotonasi. Sanokaa jos meni väärin :D Ja sit tollasii ihanii kosteus pyyhkeit, jotka ei tuoksunukkaa niin hyvält ku odotin :(


Siinä sit ne ostokset. Huomen pitäis mennä idankaa jo aamulla 12 Iso omenaan kattoo idalle uusii kenkii ja mulle korui. Saa nähä kui hyvin herään, ku uni rytmi on nyt vaihtunu siihen 5.00 - 13.00 välille :D Mut semmost huomenna, nyt ois tarkotus hakee iltapalaa ja alkaa kattoo 007 Quantum of solace. Ois muuten iha jepa saada kommenttii et mitä tykkäsitte ja minkä laisii postauksii jatkos tekisin! 

Kiitän ja Kuittaan.

6 kommenttia:

 1. tää oli just kiva ! :) lisää just tolladt et esittelet sun ostoksiis yms .. ja voisit tehä kans sellasen "lempi vaateeni" ja "parhast ystäväni" postauksen , tai nii mä ainaski aion tehä ^^

  VastaaPoista
 2. Ois ihan kiva jos päivittäisit tätä blogia vähä useemmin ;/ mutta kiva tää on! :--))))

  VastaaPoista
 3. Kiitti Ellen! :) Ja joo oli ihan kivoi ideoit vois joskus toteuttaa !

  VastaaPoista
 4. kiitti komentis, ano :)Ja joo niin mä yritänki välil vaa ei inspaa tai ei vaa jaksa ! :S

  VastaaPoista
 5. jee hyvä joona! puhut varmaa melodican kangaskassista? ;) ja koita jaksaa postaa useemmin, aina ei tartte olla hirveesti tai ollenkaan kuvii ja vaa tekstii tai toistepäin! ja mun mielestä tässä postauksessa sun kirjotus tyyli oli kehittynyt verrattuna joihinki edellisiin postauksiin :) ja kivoja vaatteita esittelit.

  VastaaPoista
 6. Joo Just se ! Joo yritän ainakin parhaani :) Ja jee osaan kirjottaa :DD mut hyvä et jos sitä on kiva lukee ja kiitos viel ! :)

  VastaaPoista