12/04/2011

Sunday

Hello everybody ! Jaksoin nyt pitkäst aikaa taas postata jotain ja koitan täst edespäinki jaksaa! Luulen nyt ainaki joululomal olevan enemmän energiaa siihenki hommaan ku kouluu ei oo :) Ja meil alkaa 7.12 tetti ja loppuu 20.12 ja sit siitä alkaa suoraan joululoma ♥ Jee ! Tai voiks tätä jouluks sanoa ku ei oo lunta :( Oon muutes tetis Aleksi 13 Iso-omenan kauppakeskukses et tervetuloo moikkailee :D Aika siistii, mut onneks mul on Karla siel mun kanssa ettei yksin tarvii koko aika olla, vaikka Karlal onki tokapäivä ja kolmas päivä kisat ja joudun pärjää yksin, niin onneks sentään on ekana päivänä :D


minu ja nike rannekorut :)

Mut kerronpa jotain nyt lähi aikojen tapahtumist :) Eli ainaki leffois oon käyny, niin aattelin tehä tämmösen pienen arvostelu judun :)

Paranormal Activity 3: Oltiin siis Johannan kanssa kattomas tätä muutama viikko sit koska Idan kanssa en päässy ku Idalla ei ollu papereita :D Mut joka tapauksessa leffa on siis K-15 Ja tosiaan ei riitä, että vaan yhellä on paperit, koska henkilökunta on perseestä >:[ Leffa oli aika pelottava huomioiden, verenkierron loppumisen sormista (Kiitos johannan puristus), ja sen juoni liitty siihen 1 ja 2:seen, mut se on silti pelottava vaik niit ei ois nähny. Loppuukohden se oli vaan jännenpää ja jänenpää, mut loppuenlopulta jopa naurattavaa kun siel alko olemaan jotain ihme noitia kellarissa :D Mut kummiskin suositeltava leffa, jos tykkää kaikest jännäst :)

Twilight - Breaking Dawn part 1: Olin siis ensin kattomassa Idan, Annikan ja Lindan kanssa. Ja toisen kerran monarin tyttöjenillassa :D Jolloin Monari tarjos :) Mut hyvä se oli vaik toistiki sitä samaa mitä aina. Bellan ja Edwardin häät oli ihanat ♥ Ja niitten lapsi oli super söpö :) Juonta on varmaan vähä hankala ymmärtää jos ei oo kattonu aiempia jaksoja, mut kannattaa kattoo koska leffa on kyl hyvä! :)

In Time : Menin siis aika viimesekunneil mukaan Ellenin, Cillan ja Johanin kanssa kattoo tätä. Se siis on aika hyvä ja iha hauskaki, vaikka pyöriiki koko aika sen kellon ympärillä se tarina. Leffa jälkeen tuntu et tollanen kello ois koko aika ittellänsäkki ja se oli iha hauskaa =D Näyttelijätki oli mun mielestä hyviä! suosittelen tätäki :)

No siinähän on paita :)

Mitä muuta sit mun mielenkiintoisiin päiviin kuuluu, niin surimmaks osaks koulua ja Iso-omenas hengausta :D Mut tästä viikonlopusta voin sen verran kertoo, että perjantaina olin Idalla yötä ja eilen olin Veran kemuissa, johon tuli sit kyl aika nopeesti kytät, nii mentiin sit jatkaa mäkkäriin, josta mut heitettiin ulos :D No loppuen lopulta ilta oli sit kyl tosi kiva ja pääsin kotiin asti ilman naarmuja. Eiku käden mä nyrjäytin :D mut joka tapauksessa elossa oon. Nyt vois suunitella jospa tälle päivälle keksis viel jonku näköst tekemistä, mut siihen asti näkemiin! :) Ps. Toivottavasti ei ollu liikaa tekstii :)
♥:llä Joona

4 kommenttia: