8/07/2014

Earth without "art" is just "eh"

Oltiin eilen Rebenkaa stadis pyörimäs ja päätettii sit mennä ottaa vähä kuvii samal. Mentii sit tonne kalasatama hoodeille, koska siin ihan metroaseman vieres on semmone kiva paikka mis on noit kaikkii yli mageit graffittei. Et jos joku ei viel tienny paikkaa nii kannattaa käydä ihmees. Parempi ku monet taidenäyttelyt ja viel iha ilmaseks!

Oon tosissaan valvonu nyt 24tuntia ihan sentakii et saisin tänää aikasin unta, koska huomen alkaa koulu.. ja mikä järki on siin et yks koulupäivä ja sit viikonloppu entiää, mut kuitenki. Kaiken tän väsymyksen voimalla kuitenki päätin 10 aamulla alottaa siivoo mun huonetta ja nyt 5 tunnin siivoomisen jälkee vois vaik nuolasta lattiaa. Se on nii hirvee siivota, mut jos harkitset just nyt siellä sitä niin suosittelen, koska ah tää tunne ku se on vihdoin valmista.

Kesäst ei oo paljoo tullu postausta sen takii et se oli iha paska. No ei vaa oli siin paljon kivoiki juttui, mut aika paljon kans töitä ja semmosii päivii et ei oikee tekemist keksiny. Miten sun kesä meni? kysyn koska tiiän et te kaikki jotka luette tän vastaatte iha varmasti.. hehe. Toivottavasti täs oli jotai järkee ku on pikkase väsy. mo :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti