1/08/2014

Outfit

Oltiin tänää Carolinan kanssa hiaman stadis pyörimässä. Käytiin eka syömäs Kokomossa. Söin hawaii chiken aterian, ja se on ihan vitun hyvää namnam suosittelen. Sit mentii kattoo yhest kaupast jos olis mulle vanhoihin pukuu, mut ei sielt oli loppu. Apua toivon et löydän viel jostain musta valkosen puvun en haluis tanssii jumpsuitis. Sit mentii ottaa asu kuvaa ja halusin laittaa carcistki, koska sil on aina nii ihanii vaatteita. Sen jälkeen käytii vähä stokal pyörii, hörppäsin kahvin ja Carcci terveys teen (normaali nimike kai vihreätee).

takki / essensiel
neule / lily
toppi / vero moda
housut / zara 
kengät / nilsson
laukku / mulberry takki / zara
neule / bershka (muistaakseni)
housut / weekday
kengät / stadium
kassi / lamina
pipo / jack&jones
kaulahuivi / ginatricot

6 kommenttia:

 1. oi teillä molemmilla ihanat tyylit! illuminati-otsikko ;)
  http://ellajylha.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. http://picsbyjanika.blogspot.fi/2014/01/haaste.html Haastoin sut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiva! Oon kyl just tehny ton haasteen mut sit poistin sen ku en tykänny siit nii en nyt viittii tehä toista kertaa :)

   Poista
 3. Pari aika kivaa kuvaa ja hauska postaus, muutenki tutkailin tätä blogii ni alkoi vähä harmittaa ku et oo postannu hetkee just ku löydän jotain mielenkiintosta luettavaa! :o

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti komentista! :) ja joo on jääny vähän postailu ja oon enemmän tehny nyt youtubeen videota! Ehkä sun komentti oli nyt potkuperseelle ja voisin koittaa kehitellä jtn :)

   Käyn kattoo sun blogii ku pääsen koti koneelle! :)

   Poista