3/05/2013

Vitun Vaunusankarit!

Alkaa pikku hiljaa ärsyttää semmoset vitun vaunutyöntäjät jotka vetää joka paikassa tuhatta ja sataa vanujensa kanssa naama norsun vitulla. Paripäivää sittenki olin isoomenassa ku sieltä tulee joku vitun sotanorsu ja ajaa sillä vaunulla mun uggit lyttyyn. Pyydän silt viel anteeks vaikka se oli sen vika mut se vaa jatkaa matkaansa naama mutrulla.
   Tai sit yks kerta ku olin kampissa menossa hissii ja olin odottanu siinä puol vuotta hissii nii just ku se hissi tulee niin siihe tulee joku vitun mamma vauvojensa kanssa et "anteeks mut nää hissit on tarkotettu liikuntarajoiteisille ja vaunuille", nii että ihan anteeksi vaa ei tarvitse tulla sinne kampiin jos ei osaa odottaa vuoroansa!
   En vaa älyy et miks niiten pitää mennä jokapaikassa niiku omistais tän maailman ja niil ois jotenki niin vitun rankka elämä, vaikka saa äitys lomaa ja lapsilisät. Ainoo mitä niilt vaaditaan on et shoppailee päivät pitkät ja ostelee söpöjä vauva vaatteita! mut ku ei, ei sekää kelpaa. Ne tarvii ilmesesti omat kulkuväylät ja limusiinikuljetuksetki kampin keroksista toisee.
   Ja en nyt yleistä että kaikki ois tollasia, on niit semmosii lepposii hymyileviiki, mut tää on lähinnä se mun kokekemus. Kiitän ja kuittaan.


2 kommenttia: