2/12/2012

Risteily


Noniin! vihdoin jaksan sit vaivautua kirjottamaan tän postauksen. Eli niiku on varmaan jo käyny selväks olin risteilyllä Baltic Princesillä Idan kanssa. Se oli yhen yön risteily Viroon ja 12-11 välisenä aikana oli Happoradion keikka ♥ Mut ennen sen keikan ihkuttamista kerron vähä et mitä sitä ennen tapahtu.

Lähettiin siis idankans siin 2 aikaan päivällä eka ruoholahteen, jossa safkattii mäkkärissä (missäs muuallakaan). Niina ja Panu tuli sit myöhemmin sinne kans ja lähettiin siit Länsi-terminaaliin. Kaiken kaikkiaan siihen et päästiin astumaan laivaan kesti varmaa 3tuntii, mut oli odotuksen arvosta :)


Joo no mut matka alko sit heti ongelmilla. mentiin idankaa edeltä laivaan ja ida menee lipuntarkastuksest läpi, mut sit se kalju virolainen rumamies pysäyttää mut ja sanoo et tarviin huoltajan. No Niina sit tulee sielt jonku 10min pääst tunoksen keskeltä ja ollaan menos sisää, mut ei meilt puuttu joku vitun lappu. No sit lähetää takas sinne mis tos kuvas oon ja saada se lappu. Sit se sama tyyppi viel kyyläs sitä lappuu iha munat huurus ja päästi mut sit loppuen lopulta sisää. No mut siin se interesting stoory.

Sit ollaan asetauduttu hyttiin ja puettu paremmat kuteet päälle ja lähettii kattoo kauppoi ja muutenki koko laivaa. Täs siitä illasta muutama kertova kuva.

Joo oltiin niin vauhdissa, että järkkäreitäkään ei oikee jaksanu kaniskella mukana. Niin kuvasaldo jäi vähän pieneks. Pari Breezeriiki oli pakko ostaa.

Ilta meni sit siinä ravatessa ympäri laivaa. Apsi Apina ja Poliisiki tuli samaan hissiin :D Sit siel oli joku nuorten disco joka loppu 11 ja oltii iha fiilareis menos sinne, mut kappas ku päästää ovest sisää niin siel on 10v kakaroita hyppimässä hyppykepeillä :D Se ei siis ollu ihan semmonen ku odotettiin ja lähettiin pois, vaikka olisinki halunnu osallistua renkaanheittoon. Mut ida tylsimys ei suostunu.

No siin se ilta vierähti ja sit oli Happoradion keikka se oli iha loistava ! ♥ oltiin melkee eturivis ja muutama iha hyväki kuva tuli otettua.
Joo ei nää nyt sit nii laadukkaita ollukkaa :D

No nukahdettiin ehk siin 4 aikoihi ja herättii joskus 10 :D et oltii vähä koomassa. Mut lähettiin silti sit viroo, Panu ja Niina oli jo tulos takasin ku astuttiin laivasta ulos. Ei me kauheesti muualle mentykkää ku siihe ostoskeskukseen mikä on siin vieres. Siel sit kateltiin ja mukaan tarttu vaan Vansin kengät ja kaikenlaisii karkki juttui sun muuta ruokaa :D 


Loppu risteily meni sit lagailus ja buffetis syömises! oli muuten tosi nannaa ruokaa c:

Nyt oon ihan tööt ja meen täst nukkuu. Toivotavasti saitte jotain irti täst postauksest. Seuraava matka onki sit ku lauantaina perheen kans Lontoosee! See you soon !

5 kommenttia:

 1. HYVÄ JOONA TARPEEKSI HIILAREITA JA PROTEIINIAKIN LAUTASELLA!!! ;D

  VastaaPoista
 2. HAHA :D Täst pitääki näyttää liisalle kuva :D

  VastaaPoista
 3. lontooo postauss!!!

  VastaaPoista
 4. teeee lontoon postaus!!!!!!!!!!! PLEASEEEEE :))))))))

  VastaaPoista
 5. Mulla pitää olla huomiseks valmiina kirjaesitelmä niin on vähä kiirus, mut jos ehin teen viel tänään tai sit viimeistään huomenna! =)

  VastaaPoista